Fri frakt fra 1500,- eller logg inn og få fra 1000,-

LEGO Marvel 76125 Iron Mans våpensal

Spesialpris 699,00 kr SPAR 13% 799,00 kr
På lager
Kun 1 igjen
SKU
LEGO76125
699 Reward Points will be used to purchase this product

LEGO Marvel 76125 Iron Mans våpensal

 

Utfør eksperimenter med Tony Stark, og fang Outriders med settet LEGO® Marvel Avengers 76125 Iron Mans våpensal, som inneholder en modulær lab som kan kombineres og stables på mange ulike måter for endeløs lek.

LEGO Marvel 76125 Iron Mans våpensal

 

Utfør eksperimenter med Tony Stark, og fang Outriders med settet LEGO® Marvel Avengers 76125 Iron Mans våpensal, som inneholder en modulær lab som kan kombineres og stables på mange ulike måter for endeløs lek. Salen inneholder et roterende podium med to bevegelige robotarmer for Tony Stark i rollen som Iron Man, et skrivebord, kjøkken, våpenlager, verktøylager og Iron Mans draktlager, radarantenne og mer. Denne allsidige Iron Man byggeleken inneholder en bevegelig Igor-robotdrakt med minifigur-cockpit, en mobil robot og fem minifigurer, inkludert Iron Man MK 1, Iron Man MK 5, Iron Man MK 41 og Iron Man MK 50, i tillegg til Tony Starks ansikt- og hårelementer som du kan feste på en av Iron Man-minifigurene.

  • Inneholder seks Marvel Universe-minifigurer: Iron Man MK 1, Iron Man MK 5, Iron Man MK 41, Iron Man MK 50 og to Outriders.
  • Denne byggbare superheltleken inneholder en Iron Man-lab med avtakbare moduler som kan kombineres og stables på mange ulike måter for å skape alternative lekeopplevelser.
  • Iron Man-laben inneholder: et roterende podium med to bevegelige robotarmer, skrivebord med gjennomsiktig blå skjerm, minifigurstol og kopp, kjøkkenmodul med byggbar smoothiemikser og kopp, våpenlagermodul med knotteskyter, jetpack og energistråle-element for minifigurer, verktøylagermodul med skiftenøkkel, moduler for oppbevaring av Iron Mans drakter, radarantenne, sikkerhetssperringer, brannslokker og to flammeelementer.
  • Koble sammen modulene i en sirkel for å lage et skjermrom eller fengsel for skurkene.
  • Dette superhelt-lekesettet inneholder også en Igor-draktrobot med minifigur-cockpit som kan åpnes, bevegelige armer og bein samt en bevegelig robot på hjul som alt sammen inspirerer til fantasifull lek.
  • Inneholder tilbehør som ansikt- og hårelementer til Tony Stark som du kan feste på draktminifigurene av Iron Man.
  • Minifigurene av Iron Man MK 1, Iron Man MK 5 og Iron Man MK 41 er nye for mars 2019.
  • Gjenskap spennende action fra Marvel Avengers-filmene med dette kule LEGO® byggesettet for barn.
  • Iron Mans lab er over 13 cm høy, 35 cm bred og 17 cm dyp når modulene er plassert i standardlayout.
  • Igor-drakten er over 9 cm høy, 5 cm lang og 9 cm bred.
Mer informasjon
Merke LEGO

Submit your review to Earn 1 Reward Points click here to login

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:LEGO Marvel 76125 Iron Mans våpensal